HOME PRODUCTEN MOGELIJKHEDEN PROJECTEN HISTORIE CONTACT
»»» VAN RUYSDAEL GLAS GLASBESLAG PRODUCTEN INFO   spacer  
 
   
 

Veiligheidsglas

   

 

Veiligheidsglas bestaat uit verschillende lagen glas en (transparante) folies. Hierdoor kan dit glas beter tegen een stootje dan gewoon glas. Het voordeel van dit glas is dat bij breuk de scherven in het glas blijven zitten. Dit glas wordt vaak gebruikt voor deuren en schuifpuien, serres en dakbeglazing. Op plaatsen waar de kans aanwezig is dat mens of dier tegen het glas aan kan lopen of vallen is het een verstandige keuze om veiligheidsglas te gebruiken.  De diverse lagen en folies zorgen ervoor dat de scherven in het glas blijven zitten waardoor het glas niet in één keer helemaal daar zal breken. Dit is wel zo veilig met kinderen in de buurt.

Wist u dat ook voor uw woning de regel geldt dat voor lage ramen (tussen de 0 en 85 cm vanaf de vloer) veiligheidsglas moet worden gebruikt? Tevens moet veiligheidsglas ook toegepast worden bij alle balustrades, dakramen, daklichten en dakbeglazing (b.v. in serres).

Wij snijden het glas voor u op maat en kunnen dit ook voor u monteren. Wilt u meer informatie of advies? Neem dan contact met ons op!

 

   

::Site designed & maintained by JM-Design::