HOME PRODUCTEN MOGELIJKHEDEN PROJECTEN HISTORIE CONTACT
VAN RUYSDAEL GLAS GLASBESLAG PRODUCTEN INFO   spacer  
 
   
 

Spiegelwanden

   

 

Spiegels hebben een vergrotende werking op de ruimte. Het is een gemakkelijk middel om een kleine ruimte een groots voorkomen te geven. Spiegels zijn er in alle vormen en maten, ook zijn er diverse kleurstellingen mogelijk. Tevens zijn er spiegels, waarop zich geen condens vormt tijdens het douchen. 

De tijd dat spiegels alleen in de badkamer gebruikt werden, is allang voorbij. De spiegel als woonaccessoire is iets dat we veel vaker zien. Dit glaswerk heeft letterlijk een groots effect op de ruimte waarin hij is opgehangen. Een spiegel wekt de illusie dat de kamer groter is dan zijn werkelijke afmetingen. 

Ook voor grote partijen spiegels, voor bijvoorbeeld renovatieprojecten of nieuwbouw, kunt u bij ons terecht. Grote formaten spiegels voor onder andere: fitnesscentra, dansscholen of winkels zijn ook leverbaar. Informeert u naar de mogelijkheden. Alles is uit voorraad leverbaar en natuurlijk wordt alles op maat gemaakt door onze eigen werknemers. Al uw wensen kunnen gerealiseerd worden, zo niet, dan denken wij mee in het proces.

   

::Site designed & maintained by JM-Design::