HOME PRODUCTEN MOGELIJKHEDEN PROJECTEN HISTORIE CONTACT
VAN RUYSDAEL GLAS GLASBESLAG PRODUCTEN INFO   spacer  
 
   
 

Isolatieglas

   

 

Met behulp van isolatieglas kan er behoorlijk worden bezuinigd op stook- en koelingkosten. Isolatieglas zorgt er namelijk voor dat een stuk minder warmte door het glas wordt geleid. Zo wordt het gemakkelijker om de binnentemperatuur te regelen.

Er zijn verschillende varianten in isolatieglas. Zo leveren wij standaard isolatieglas, HR++, isolatieglas met uitwisselruit, inbraakvertragend isolatieglas, enz.

Isolatie Glas
Isolatieglas wordt toegepast om zijn isolerende eigenschappen. Het glas wordt opgebouwd uit een buiten- en een binnenblad met daartussen een met lucht of met een isolerend gas gevulde spouw.


 
Isolatieglas HR++
HR++ (hoogrendement) glas is in principe hetzelfde opgebouwd als 'gewoon'-isolatieglas met dit verschil dat bij HR++ glas een flinterdunne metaal-'coating' is aangebracht op de binnenruit. Deze metaal-'coating' kaatst als het ware de warmtestraling terug de woning in, zodat er minder energie nodig is voor het verwarmen van de woning. Hoogrendementsglas levert een nog grotere besparing op en nog meer comfort in vergelijking met 'gewoon'-isolatieglas.

Doordat er zoveel mogelijkheden zijn met isolatieglas is het moeilijk om standaard diktes en afmetingen en dergelijke op te geven. Maak uw wensen en de situatie aan ons kenbaar en wij kunnen u vertellen over de technische gegevens van (diverse) isolatieglas.
Dikte: vanaf 11 mm.

Dit glas kan o.a. gebruikt worden voor:
  • Alle buiten ramen en deuren
  • Dak beglazing
  • Vergaderzalen
  • Etalageramen

   

 

::Site designed & maintained by JM-Design::