HOME PRODUCTEN MOGELIJKHEDEN PROJECTEN HISTORIE CONTACT
VAN RUYSDAEL GLAS GLASBESLAG PRODUCTEN INFO   spacer  
 
   
 

Hardglazen deuren & puien

   

 

 

Hardglazen deuren en puien zijn in diverse uitvoeringen, naar de persoonlijke smaak aangepast en door ons leverbaar. Hierdoor is dit product dan ook breed toepasbaar. Voorbeelden zijn: entree puien, buitenpuien, binnendeuren en -wanden, douchedeuren en -wanden c.q. cabines en ook trappen behoren tot de mogelijkheden. Hardglazen deuren en puien nodigen uit of sluiten ruimten juist discreet af zonder het gevoel te krijgen opgesloten te zijn. En en ander heeft te maken met het geheel of gedeeltelijk zorgen voor doorzicht waardoor ruimtes groter lijken. Het soort glas wat hiervoor gebruikt wordt is hardglas. Een glassoort dat na speciale behandeling en extra verhitting in de oven wel 7 malen sterker is dan normaal glas.
Het glas is dus bij lange na niet zo kwetsbaar als dat u van glas gewend bent. Onze hardglazen deuren kunnen tegen een stootje.

Er zijn verschillende deurmodellen, van gewone deuren tot (automatische) schuifdeuren. Voor ons maakt het niets uit, wij kunnen de deur geheel naar uw wens maken. Ook voor scharnieren en het beslag kunt u bij ons terecht. Er zijn verschillende glasbewerkingen mogelijk.

Wij leveren het glas voor u op maat en kunnen dit ook voor u monteren. Wilt u meer informatie of advies? Neem dan contact met ons op!


   

 

::Site designed & maintained by JM-Design::